FEEST

Vier jij binnenkort de liefde, nieuw leven of een ander mooi verhaal?
made with flowers zoekt voor jou de mooiste bloemen en blaadjes uit. We zorgen voor feestelijke tafels, bruidsboeketten, bloemenkronen en volledige bloemeninstallaties.

1.0 DE LIEFDE VIEREN

Gaan jullie trouwen? En passen mijn bloemen in jullie verhaal? Stuur me een mailtje met alle informatie die jullie tot nu toe hebben. Denk aan: datum (belangrijk), jullie wensen (enorm belangrijk natuurlijk), locatie, eventueel al een kleurenpallet, inspiratiefoto’s, foto van de uitnodiging, …

Vind ik dat we een match zijn? Dan ontmoeten we elkaar later voor een persoonlijk gesprek! 

*startbudget vanaf 300 euro

2.0 HET LEVEN VIEREN

Heb je iets te vieren? En dat kan niet zonder bloemen? Dan ben jij mijn kind of person! Alles is mogelijk: van enkele bloemen in flesjes tot een volledige bloemeninstallatie. Stuur me een berichtje met alle informatie die je hebt voor een voorstel op maat. 

* startbudget vanaf 130 euro