DROOGBLOEMEN

Met droogbloemen kan je een ruimte iets langer opfleuren! Hieronder vind je het aanbod ‘flower hoops’. Binnenkort komen er nog droogboeketjes op de websites en andere ‘speciallekes’. 

droogbloemenboeket

FLOWER HOOPS

In de lucht, aan het plafond, op de schouw, op de kast of aan een haakje aan de muur. Flower hoops veroveren onze woonkamers. Hieronder staan enkele voorbeelden die je bij made with flowers kan bestellen. Staat je goesting er niet tussen? Stuur me een bericht en dan maken iets speciaal voor jou! 

walter white 

Een eeuwige hoepel? Met walter white is het misschien wel mogelijk! Je ne sais quoi met zijn naturelle en witte tinten? Het dromerig sfeertje die ermee gepaard gaat is mooi meegenomen. 


pink polly

Polly bestaat uit voornamelijk roze tinten, want zo heeft ze het graag. De naturelle, roze en witte tinten brengen je zoveel plezier dat je geen cava meer nodig hebt! 

kersthoepel

welja, het is alweer zover. We zoeken de lichtjes en de warmte op. En wat geeft meer gezelligheid dan een echte kersthoepel? 

Een flowerhoop voor binnen of een bredere variant? Stuur me een berichtje en we bekijken hoe we het bij jou extra gezellig kunnen maken. 

*Elke flowerhoop is uniek. Er wordt met dezelfde materialen gewerkt, maar het eindresultaat is natuurlijk nooit een exacte kopie.